White dwarf GROMBRINDAL

IVA incl., más gastos de envío

Envío gratuito para pedidos nacionales superiores a 50€

Plazo de entrega De 1 a 3 Días laborables

Grombrindal, el Nan Blanc, ha estat forjat en carn i os a partir de la manifestació física del llegendari duardin Grungni. Aquesta llegendària figura es va reencarnar per a unir als clans dels Regnes Mortals, apareixent sempre en els moments més infaustos per a la seva raça. Un ancià amable i paternal, un protector enginyós i rondinaire, un guerrer feroç sense parangó… Grombrindal és tot el que els duardines necessiten que sigui. Però sigui com sigui el seu paper, els seus enemics han après a témer la mossegada de la seva destral.

Amb aquest kit multicomponent de plàstic podràs muntar a Grombrindal, el llegendari Nan Blanc, per a utilitzar-lo en partides de Warhammer Age of Sigmar, o com a fantàstica peça d'exhibició per a celebrar el número 500 de la revista White Dwarf. Aquesta espectacular miniatura està modelada sobre una peana escènica repleta de les restes dels seus enemics, i empunya la Destral Rúnica de Grimnir amb un posat heroic.

El número 500 de White Dwarf inclou regles per a usar aquesta miniatura en partides de Warhammer Age of Sigmar, Warcry, Warhammer Underworlds i Warhammer Quest: Ciutat Maleïda.

Aquest kit conté 8 components de plàstic, entre ells una peana escènica. Aquesta miniatura ve sense pintar i sense muntar.