LES CAUSES INVISIBLES - Jaume Valor

IVA incl., más gastos de envío

Envío gratuito para pedidos nacionales superiores a 50€

Plazo de entrega De 1 a 3 Días laborables

Després de la mort de Napoleó en un atemptat poc abans de ser coronat Emperador, la República Francesa és governada amb mà de ferro pel ciutadà Fouché, excap de la policia napoleònica. La voluntat d’expandir les idees revolucionàries xocarà amb un Regne Unit immers en una trama d’enganys, espionatge i traïcions per usurpar la Corona als seus hereus legítims. La victòria britànica a la Batalla del Canal, on els aeròstats, la cavalleria mecànica i els vaixells cuirassats a vapor de les dues nacions es van enfrontar, estableix una pau fràgil entre anglesos i francesos.

Al Comú, nom adoptat per Catalunya en independitzar-se de Castella i agermanar-se amb França, un grup de personatges lluitaran per salvar Barcelona de l’enfrontament entre les dues grans potències del primer terç del segle XIX.

Filòsofs, espies, heroïnes, científics, soldats, prostitutes, terroristes, inventors… Les causes invisibles és una ucronia steampunk de personatges complexos que fan la guerra pel seu compte fins que tots acaben confluint en una història única.