ELS FILS DEL MAR

IVA incl., más gastos de envío

Envío gratuito para pedidos nacionales superiores a 50€

Plazo de entrega De 1 a 3 Días laborables

La Janira va créixer amb la prohibició d'apropar-se al mar. Les dones que volien tocar l'aigua, desapareixien. Se les mengen els monstres i els éssers que s'amaguen a l'abisme , li deia l'àvia. Per això les noies escrivien a les pedres els noms de les amigues i germanes desaparegudes, per recordar-les. Però el mar era insaciable, perquè fins i tot això s'emportava.

Tot i així, la Janira, com altres noies del poble, sent la veu del mar, que visita els seus somnis i alimenta el desig de mirar més enllà de les normes que les condemnen a estar lligades. A viure tancades, sense horitzó. I vol descobrir si tot allò que batega entre les roques, a les profunditats del mar, és real o si només són supersticions.

Els fils del mar és un cant a la llibertat, a l'acceptació d'un mateix, però també és un relat esfereïdor que ens parla del desig, del control, de les cordes que dibuixen fronteres i ens lliguen, de la manera amb què una història pot marcar-nos la pell.

Datos del producto

En esta sección puedes introducir todas las informaciones que describan tu producto.

Tamaño

Created with Sketch.

Aquí puedes describir las dimensiones exactas de tu producto o ayudar a tus visitantes a encontrar el tamaño que están buscando.

Detalles

Created with Sketch.

Describe aquí tu producto con todas los datos que necesitan tus clientes. Una descripción única de tu producto también te ayudará en el SEO.

Instrucciones

Created with Sketch.

Este es el lugar ideal para escribir informaciones específicas como condiciones de envío especiales que afecten a tu producto.