We never learn

–

IVA incl., más gastos de envío

Envío gratuito para pedidos nacionales superiores a 50€

Plazo de entrega De 1 a 3 Días laborables

Aquesta història està protagonitzada per Nariyuki Yuiga, un noi que es considera bastant bo en els estudis, però no tant com les dues millors alumnes del seu curs: Rizu Ogata i Fumino Furuhashi. La primera és una genia de la literatura i l'art, i la segona de les matemàtiques i la ciència. En les seves especialitats, ningú pot superar-les.

Nariyuki està decidit a obtenir aquesta beneïda beca vip que li permetrà continuar estudiant en la universitat i no ser una càrrega per a la seva família. No obstant això, l'institut li posa una condició per a atorgar-li la carta de recomanació que necessita: haurà de ser el tutor de les dues joves estrelles, però no en les seves especialitats, sinó en aquelles matèries en les quals no van tan sobrades.

D'aquesta manera comença un divertit i intens vincle entre els tres, en el qual tots necessiten ajudar-se per a poder complir els seus somnis i arribar a les seves metes. Clar que, a poc a poc, començaran a saltar espurnes i no trigarà a formar-se un triangle amorós que després passarà a ser un quadrat, quan es pugi al carro Uruka Takemoto (la genia dels esports, pèssima en tota la resta) i després un pentàgon, i així successivament…