Hanako kun

–

IVA incl., más gastos de envío

Envío gratuito para pedidos nacionales superiores a 50€

Plazo de entrega De 1 a 3 DĂ­as laborables

Nen Yashiro és una estudiant de primer de batxillerat que assisteix a l'Acadèmia Kamome, famosa pels seus successos paranormals i per albergar també els set mítics misteris. El setè misteri no és un altre que Hanako, una noia que habita els lavabos del tercer pis de l'acadèmia i que se suposa que concedeix desitjos amb l'incentiu adequat. No obstant això, quan Nen decideix invocar-la per a aconseguir enamorar al noi dels seus somnis, es troba la sorpresa de què no es tracta d'una noia, sinó d'un noi.

Després que aquest desig fracassi, en un altre intent desesperat, Nen es menja un objecte de Hanako que serveix per a un aconseguir parella, però llança una maledicció sobre qui el consumeixi. Amb la condició de salvar-la, Hanako també s'ho menja, però a canvi farà que Nen hagi de treballar per a ell com la seva assistenta.

Hanako s'encarrega de mantenir la pau entre els esperits i els humans. Per a això es desfà de les aparicions malignes, sense importar els mitjans que hagi d'utilitzar. A poc a poc es va desgranant el passat de Hanako mentre es descobreixen els secrets que s'amaguen entre els set misteris de l'acadèmia.