Box hay algo dentro de la caja

–

IVA incl., más gastos de envío

Envío gratuito para pedidos nacionales superiores a 50€

Plazo de entrega De 1 a 3 DĂ­as laborables

Descobreix al Ikegami més fosc en aquestes nou històries ombrívoles que no deixen lloc a l'esperança ni a la redempció.

Una història de survival horror amb situacions límit, intriga i enginy presentada pel gran mestre del manga més evocador.

Set desconeguts es reuneixen davant un misteriós edifici quadrat que no presenta ni portes ni finestres. Han acudit a l'insòlit lloc convocats per uns estranys trencaclosques que han rebut sense remitent. Una parella d'encantadors ancians, un arquitecte amb pocs escrúpols, un savi professor d'història, un jove el germà del qual ha mort recentment, una noia amb poders extrasensorials i un noi una miqueta ambigu. A l'inusual grup se suma Kyôko, l'única que no ha rebut el misteriós trencaclosques i que sempre sembla anar un pas per davant de la resta.

Quan, després de resoldre un dels enigmes, s'obre per fi una porta en l'edifici, el grup decideix entrar en el recinte. Allí els espera el desconegut: una nena tan bella com inquietant i un laberint de trencaclosques, puzles i enigmes que supera qualsevol cosa que un pugui imaginar... No podran sortir si no els resolen… però fer-ho deslligarà la voluntat de l'ens que mora en el més profund de la “caixa”.